top of page
Stuyts_LQ 2.jpg

+

130

JAAR BESTAAN

+

100

PROJECTEN

+

30

MEDEWERKERS
Logo

Sinds de oprichting in 1892 heeft Stuyts zich ontwikkeld van een bescheiden houtatelier tot een vooraanstaande speler in de schrijnwerkerij. Onze reis door meer dan een eeuw vakmanschap is er één van passie, innovatie en de constante drang om te excelleren in alles wat we doen, van buitenschrijnwerk tot interieurmaatwerk.

ELKE NERF EEN VERHAAL

Onze missie is om de unieke visies van onze klanten om te zetten in tastbare realiteit. Met alles in-house geproduceerd door onze ambachtelijke vakmensen, streven we ernaar om meer dan 100 projecten per jaar te realiseren, elk met de precisie en zorg die de "Stuyts" handtekening draagt.

WORTELS VAN VAKMANSCHAP

We kijken vooruit met de ambitie om elk project te benaderen als een kans om de grenzen van het mogelijke te verleggen. Met een team van meer dan 30 vakmensen en een ongeëvenaarde technische kennis, is geen droom te ambitieus om werkelijkheid te worden.

Sinds de oprichting in 1892 heeft Stuyts zich ontwikkeld van een bescheiden houtatelier tot een vooraanstaande speler in de s

"In elk stuk hout zien wij een wereld van mogelijkheden, het is onze passie, ons erfgoed en onze toekomst. Bij Stuyts verbinden we traditie met innovatie om schrijnwerk te creëren die generaties lang inspireren."

Tom Rosiers, directeur

van buitenschrijnwerk tot interieurmaatwerk.

SAMENWERKEN

Bij Stuyts nodigen we u uit om deel te nemen aan een creatief proces waar uw ideeën en onze expertise samenkomen. Onze focus ligt op het leveren van een droomrealisatie en een ongeëvenaarde dienst na verkoop die garandeert dat elk project de "Stuyts" kwaliteit uitstraalt en blijft uitstralen. Laten we samenwerken om uw ruimte te transformeren.

bottom of page